Vrem sa va multumim  pentru feedback-ul pe care ni l-ati oferit prin intermediul paginii noastre de review-uri. Acestea ne ajuta sa ne imbunatatim produsele si serviciile, astfel incat sa putem satisface nevoile si dorintele clientilor nostri. Suntem recunoscatori pentru timpul si efortul acordat pentru a ne oferi feedback-ul si vom continua sa lucram pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune produse si servicii posibile.


I

Ioana

Dacă vreți ca evenimentele unice din viața voastră să fie surprinse în poze și filmări reale, de calitate și care să vă reprezinte atunci ați găsit persoanele potrivite ❤️. Plus că veți avea ca și invitați oameni faini pe care vă veți bucura că i-ați cunoscut și avut parte ca și invitați la evenimentul special din viața voastră. Lista ar putea continua dar cred că pozele și filmările din portofoliul lor vorbește de la sine 😇

Reviews. Foto Lens Iasi

Georgiana

Va pot spune din inima ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac , iar cand faci ceea ce iti place , rezultatele nu au cum sa fie decat la cel mai inalt nivel . Sunt foarte calmi , dau cele mai bune sfaturi , pozele au iesit luminoase, filmarea de o calitate extraordinara , am fost foarte multumiti de serviciile oferite...dar pe langa toate acestea , am castigat doi prieteni! Ii recomandam cu drag ! Georgiana&Mihai.
Reviews. Foto Lens Iasi

Emma

Am colaborat atât pentru nuntă cât și pentru botez cu Foto Lens și am fost foarte mulțumiți. O echipă serioasă, livrează materialul in timpul declarat, nu am avut absolut nicio problemă. Pozele și filmulețele au fost pe placul nostru.
Recomandăm cu drag!

Reviews. Foto Lens Iasi

Andreea

Recomand cu cel mai mare drag echipa Foto Lens! 🥰 ❤️ Pe langa faptul ca sunt niste oameni minunati, plini de inspiratie, foarte draguti si rabdatori, au dat dovada de profesionalism din toate punctele de vedere. Colaborarea cu ei a fost foarte frumoasa si in urma evenimentului ne-am ales cu niste materiale absolut superbe. Pozele sunt de poveste ❤️ iar in materialele video se pot vedea toate emotiile si trairile noastre din acele momente, la fel ca si in fotografii de altfel.… See more

Priveste
Reviews. Foto Lens Iasi

Nicoleta

Multumim echipei Foto Lens ce ne-au fost alaturi in unul din cele mai importante momente din viata noastra! Profesionalismul, calitatea si rabdarea acestei echipe au facut ca amintirea acestei zile sa ramana una deosebita, reusind sa surprinda in fotografii cat si in video momente emotionante si amuzante ce ne reprezinta ca si cuplu, intr-un mod personalizat! Foto Lens va fi alegerea nostra si pentru urmatorul eveniment! Recomandam incredere!

Reviews. Foto Lens Iasi

Sara

Seriozitate și profesionalism!!!

  Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.